Groente/ Herfst/ Zelf kweken

Seizoenskalender Herfst

De herfst is mijn favoriete seizoen! Het is de tijd van overvloed. Aan kleuren, aan groenten, kruiden, vruchten en noten. De dagen worden korter en de lange avonden zijn ideaal om uitgebreid de tijd te nemen om samen te koken en met elkaar aan tafel te gaan.

De herfstsoep staat op het vuur en in de oven roosteren de tamme kastanjes. We maken lange wandelingen en genieten van de prachtige kleuren in de natuur. Komende maanden vind je hier weer de lekkerste gerechten met de oogst; eenvoudig, wat ingewikkelder, oude vertrouwde gerechten en verrassende nieuwe.

Eet de seizoenen, geniet van deze prachtige maanden – ik wens je een mooie herfst!

Klik hier om de seizoenskalender in groot formaat te zien.

 

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter