Herfst/ In de media/ Zelf kweken

Drie zusjes in één perk: de nieuwe Veggiechef in Seasons

In het nieuwe Seasons magazine gaat het deze keer in mijn rubriek ‘De Veggiechef’ over de drie zusjes: (klim)bonen, pompoenen en mais. Indianen kweekten hen bij voorkeur bij elkaar, omdat ze graag in elkaars nabijheid groeien en letterlijk steun hebben aan elkaar. Net als zusjes dus (tenminste, meestal :-))

Op één bord samen zijn ze ook niet te versmaden, dus ik bedacht er drie heerlijke herfstgerechten mee: pompoensoep met gember en een topping van popcorn, salade van pompoen, maïs en bonen en tostada’s met pittige pompoencrème, maïs en bonen.

Klik hier voor het 8-pagina’s tellende artikel met kweektips en recepten!
Beeld hierboven: Ernie Enkelaar voor Seasons magazine / Styling Paula Schouten / Foodstyling Natascha Boudewijn

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter