Day Retreats/ Food for the Soul

Day Retreat: Follow your dreams

Hoe zou het zijn om je diepste verlangens te volgen en je dromen waar te maken?

Tijdens de eerste Day Retreat van 2018, op zondag 22 april (dag van de Aarde!),  help ik je om ‘uit je hoofd’ en bij je gevoel te komen. Zodat je heel helder ervaart wat  jouw diepste verlangens nu eigenlijk zijn. Datgene wat jij werkelijk wilt doen of diegene die jij werkelijk wilt zijn. Om je dromen waar te maken is het belangrijk om steeds weer naar je intuïtie te luisteren en het unieke ritme van jouw leven te durven volgen. De natuur maakt het gemakkelijker om in contact  te komen met je intuïtie. Tijdens deze dag leer je hoe je dat doet.

Met geleide meditaties, stiltewandelingen en het toepassen van de symboliek en metaforen uit de natuur, verlaag je je tempo en maak je ruimte om de stilte in jezelf te vinden. Je innerlijke wijsheid, waar je altijd antwoord vindt op alle vragen die je hebt.

Met deze dag zet je de eerste stap om je diepste verlangens te volgen en je dromen waar te maken!

We werken in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. Je doet voornamelijk individuele oefeningen, maar werkt ook af en toe samen met iemand anders. Er zijn nog maar twee plekjes beschikbaar, dus boek snel! Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Lees ook mijn artikel ‘Hoe het leven je helpt je dromen waar te maken’.

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter