In de media/ Winacties kook- en spirituele boeken

Flower Ladies: één van de 20 groene vrouwen in Europa!

Klik hier om het hoofdstuk over mij te bekijken (titel ‘Die Kraft der Pflanzen spüren’ ofwel ‘De kracht van de planten voelen’).

Ik ben best trots dat ik één van de 20 groene vrouwen uit Europa ben die is geportretteerd in het prachtige nieuwe Duitse boek ‘Flower Ladies’ van Karin Heimberger-Preisler.

Alle groene vrouwen in dit boek zijn via hun accounts op Instagram uitgekozen. Want wie zijn deze vrouwen, die anderen inspireren met hun creatieve groene accounts? Waar wonen ze, hoe hebben ze hun groene passie weten te integreren in een bedrijfsconcept? Een geweldig inspirerend boek, waarin we meer te weten komen over hoe je je dromen waar kunt maken.

Vorig jaar kwamen de Duitse Karin en fotografe Wei Ling Khor uit Maleisië ook bij mij een dag op bezoek voor een interview en fotoshoot. Ik nam ze mee mijn tuin en het bos in en vertelde over mijn fascinatie voor planten en bomen. Daaruit is dit prachtige hoofdstuk ontstaan, dat voor mijn gevoel echt recht doet aan wie ik ben en waar ik gestalte aan geef.

Groenauteur en -journaliste Karin is zelf actief op Instagram als @greenfingers.munich. Tot voor kort had zij een bloemenatelier in München. Ze schrijft voor Duitse magazines over alles wat te maken heeft met bloemen, planten, tuinieren en de passie voor groen in het algemeen.

Het boek is uitgegeven door Verlagsgruppe Random House GmbH in München en het kost € 29,95. Het is te bestellen via amazon.de (levert ook in Nederland).

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter