Day Retreats/ Food for the Soul

Day Retreat: Peace of Mind – sluit je aan op de rust in de natuur

Hoe zou het zijn om rust en ruimte te vinden in je drukke dagelijkse leven? Zodat je ‘uit je hoofd’ kunt komen en je weer kunt ontspannen?

Vrijdag 15 juni staat de volgende Day Retreat op de agenda, met als thema ‘Peace of Mind’! Ik begeleid je in de natuur om je tempo te verlagen en weer contact te maken met wie jij werkelijk bent. Met geleide meditaties, stiltewandelingen en het toepassen van de symboliek uit de natuur, open je je zintuigen waardoor je meer in het hier en nu kunt zijn. Dat geeft rust en zo maak je ruimte om de stilte in jezelf te ervaren. Niet alleen op de dag zelf, maar ook in je dagelijks leven.

Er zijn nog een paar plaatsen vrij: klik hier om meer te lezen en te boeken!


Wat deelnemers over de retreats zeggen…

“Natascha Boudewijn doet waarvoor ze in de wieg is gelegd en daar kunnen wij de vruchten van plukken. Op een ontspannen, vanzelfsprekende manier laat ze ons zien hoe we ons in rust en stilte met de natuur én met onze eigen natuur kunnen verbinden”.
Annemique de Kroon

“Een dag je tempo verlagen in een prachtig stukje natuur onder de fijne begeleiding van Natascha. Zij brengt je met haar eigen rust en kennis weer bij jezelf en leert je te luisteren naar het leven in de natuur. It sticks with you!”
Wendy Evers

“Met een fijne combinatie van inzichten, praktische handvaten en stilte in de natuur, biedt Natascha met de Day Retreats een unieke combinatie. Een aanrader om zowel te ontspannen als te leren!”
Karen van Ruiten

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter