Food for the Soul/ Winacties kook- en spirituele boeken

Winactie: Ode aan de Aarde, Ode aan jou

Heb je wel eens gedacht aan de mogelijkheid dat de Aarde een bezield wezen is, met een levend bewustzijn? Als dat zo is, zou je dan niet willen weten wat de Aarde ons te vertellen heeft over wie zij is, en over wie wij zijn? In dit boek vind je boodschappen van de Aarde, via innerlijk contact ontvangen.

In dit bijzondere boek van de Nederlandse spiritueel auteur en therapeut Pamela Kribbe, vertelt de Aarde over het levende bewustzijn dat aanwezig is in planten en dieren. De Aarde nodigt de lezer uit zich weer te verbinden met de natuur. Toen ik dit boek tijdens mijn burn-out las, was het één grote herkenning. Het stimuleerde mij om steeds opnieuw naar buiten te blijven gaan, de natuur in. En te ervaren hoe de natuur mij weer thuis bracht bij wie ik werkelijk ben.

Het boek bracht precies onder woorden wat ik intuïtief in het bos ontdekte, tijdens mijn dagelijkse wandelingen: door minder te denken en te moeten, en te vertrouwen op onze oorspronkelijke, voelende aard, ervaren we meer balans in ons leven en zijn we blijer. Dit verdiepende contact met de natuur in onszelf én buiten ons, brengt een levendige en lichte vorm van spiritualiteit voort die hemel en aarde verbindt.

In dit boek wordt het verhaal van de Aarde gepresenteerd in woord en in beeld. De tekstuele boodschappen zijn steeds omringd door inspirerende beelden van de natuur, gemaakt door Anna de Leeuw.

150 pagina’s / uitgegeven door uitgeverij Altamira / € 24,95


WINACTIE: maak kans op dit prachtige boek!

Ik mag een exemplaar van dit boek verloten! Wil jij winnen? Doe dan mee! Wat moet je doen? Heel eenvoudig:

 1. Abonneer je hiernaast op mijn gratis online magazine dat je elke maand ontvangt (als je al abonnee bent kun je deze stap overslaan!)
 2. Plaats hieronder een reactie en vertel waarom jij het boek zo graag wilt winnen. Vergeet niet om je mailadres in te vullen – de winnaar krijgt het blije nieuws namelijk via de mail:-)

Deze actie liep tot en met vrijdag 1 juni 2018. DE LOTING IS GEWEEST EN DE WINNAAR HEEFT BERICHT ONTVANGEN. IEDEREEN HEEL ERG BEDANKT VOOR HET MEEDOEN (ik kan helaas niet meer op elke reactie individueel reageren, maar ik lees de reacties natuurlijk wel en wil jullie hierbij allemaal van harte danken voor de moeite die je nam om mee te doen!!!)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Anna de Boer
  24 mei 2018 at 09:10

  Dit lijkt mij een interessant boek,ik wil graag meer lezen over het levende bewustzijn dat aanwezig is in planten en dieren.

 • Reply
  Wendy Smits
  24 mei 2018 at 11:09

  Dit klinkt als een boek waar ik heel veel uit kan halen, van kan leren en van kan genieten.

 • Reply
  Marian Cornelissen
  24 mei 2018 at 13:36

  Momenteel zit ik verplicht stil omdat ik mijn middenvoetsbeentje heb gebroken, ik MOET stil zitten, en kom er nu steeds meer achter, dat ik wel erg veel MOET van mezelf. Hier wil ik graag verandering in brengen, en het boek lijkt me daar een goed hulpmiddel bij. Verder heb ik een grote interesse in alles wat met natuur en gezondheid te maken heeft.

 • Reply
  Mirjam
  24 mei 2018 at 17:41

  Ik ben in Amsterdam geboren, en kwam op mijn 10 de in Heerhugowaard wonen. Dat was een cultuur shock in mijn beleving.
  Er is veel gebeurt in mijn leven, en nog maar daarom heet het ook leven 🙂
  Nu heb ik een volkstuin en leer iedere dag met vallen en opstaan, dat we meer met de aarde mogen werken i.p.v. van wat er om heen gebeurt tegen de aarde.
  Pamala is een super mens net als wij (ik) weer dat ook weer mogen gaan herinneren. Dit boek lijkt mij op dit moment een super invulling, aanvulling voor mij om lyme EBV, en andere virussen die in mij aanwezig waren, ik praat bewust in het verleden, om mij nog meer te verbinden met de aarde. Om te ervaren hoe de natuur mij weer thuis brengt bij wie ik werkelijk ben. Het echte contact weer te mogen ervaren zonder twijfel.

 • Reply
  Monique Jans
  24 mei 2018 at 19:56

  Ik wil het boek graag winnen omdat ik me steeds opnieuw wil voeden met eeuwenoude waarheid. Dit boek lijkt me weer zo’n bron waar ik me aan kan laven!
  Liefs! Monique

 • Reply
  Frans
  25 mei 2018 at 09:29

  Beste Natasha,
  Wat jij in het bos hebt ervaren, leerde ik als kersverse alleen staande papa met drie pubers onder mijn hoede in een dubbel bovenhuis met twee balkons van 6 vierkante meter. In mijn zoektocht naar contact met het zijn, moeder aarde en de ziel van mijn bestaan begon ik als vegetarier met kweken van groenten op mijn balkons. Dit groeide uit tot een moestuin op derde en vierde verdieping. In die tijd vond ik ook jouw schrijfsels, recepten en blog.
  Nu, enkele jaren later zijn de kinderen zelfstandig, heb ik een huisje met een moestuintje en lees ik nog steeds jouw inspirerende schrijfsels, recepten en blog met veelplezier. Dank je daarvoor. Ik wens je veel liefde, wijsheid en inspiratie toe.
  Frans.

 • Reply
  Monique Saris
  26 mei 2018 at 18:23

  Stof om over na te denken tijdens mijn geplande wandeltraject om tot mezelf te komen

 • Reply
  Eva Knops
  28 mei 2018 at 13:43

  Beste Natascha,

  Ik zou heel graag dit boek willen lezen. Waarom? Laatst attendeerde me iemand op het boek van dezelfde schrijfster, Pamela Kribbe. Het boek heet ‘De verboden vrouw spreekt’. Dit boek heeft mij diep beroerd en ik zou graag meer werk van haar willen lezen.

  Warme groet,

  Eva

 • Reply
  Marina Boekenstijn
  30 mei 2018 at 12:23

  Beste Natascha,

  Wat een prachtig boek. Alleen de kaft is al zo mooi.
  De aarde heeft ons zoveel te bieden wat we vaak maar voor lief nemen of niet bewust bij stilstaan.
  Ontlaad bijvoorbeeld jezelf door aan het einde van de dag even heerlijk of blote voeten door het gras, zand of aarde te lopen.
  Het zijn de kleine dingen die het doen 🙂

  Liefs,

  Marina

 • Reply
  Theo Sengers
  31 oktober 2019 at 07:08

  Doe heel graag mee voor dit geweldige boek.
  Dit lijkt mij een interessant boek.

 • Laat een reactie achter