Bosbaden/ Food for the Soul

Shinrin Yoku Academy geopend!

Het is zover, de deuren van de Shinrin Yoku Academy© zijn geopend met de lancering van de nieuwe website. Hier vind je alles over baden in het bos, de jaaropleiding tot Gids Shinrin Yoku én de workshops die wij geven om de helende kracht van de natuur te ervaren.

Fotografie en tekst: Natascha Boudewijn – Met dank aan modellen Amy en Lindy Abarbanel

Jaaropleiding

De afgelopen maanden ontving ik meer dan 100 aanmeldingen van geïnteresseerden in de Academy. Met name de jaaropleiding tot Gids Shinrin Yoku maakte nieuwsgierig – natuurlijk ook omdat er in Europa nog praktisch geen opleidingen worden aangeboden. We hebben een prachtig lesprogramma ontwikkeld, waarbij je niet alleen alles leert over de Academy-methode van bosbaden (geschikt voor de cultuur en bossen van de Lage Landen), maar je je ook op persoonlijk vlak zult gaan verbinden met de wijsheid van het bos. Inmiddels hebben de eerste gidsen to be zich al aangemeld – de groepen zijn klein omdat we persoonlijke aandacht belangrijk vinden. Het aantal beschikbare plaatsen is dus beperkt. Wie zich vóór 14 juli aanmeldt, ontvangt een mooie early bird korting:-)

Media
Shinrin yoku staat volop in de belangstelling. De afgelopen weken ben ik al met heel wat journalisten het bos in geweest, uit Nederland, België en zelfs Duitsland. Je kunt over shinrin yoku lezen en praten, maar je weet pas wát het werkelijk is als je het zelf ervaart. De journalisten hebben het allemaal mogen beleven en dat levert mooie, vaak persoonlijke verhalen op. De artikelen verschijnen de komende maanden en natuurlijk houd ik jullie daarvan op de hoogte!

Workshops
Op de nieuwe website vind je niet alleen alle informatie over de jaaropleiding, die in oktober van start gaat, ook de workshops in het bos vind je hier. Wie eens kennis wil maken met shinrin yoku kan mee voor een verkennend bosbad in de workshop Kennismaken met Shinrin Yoku. Maar wees er snel bij, want de aanmeldingen gaat hard!

Neem op je gemak een kijkje op de mooie website  – ik hoop je snel te mogen verwelkomen in het mooie en helende bos!

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter