Winacties kook- en spirituele boeken

Winactie: Vega Hapjes Easy

Dit is een gloednieuw en heerlijk boek om inspiratie in te vinden voor vegetarische én vegan hapjes die je in no time op tafel zet. Er staan maar liefst 87 recepten in! Weinig ingrediënten en makkelijk te bereiden, wat willen we nog meer?

Het boek is prachtig vorm gegeven, met een stoere, dikke omslag en frisse, duidelijke foto’s. Als er vrienden bij ons komen, dan sla ik dit boek open en vind altijd wel iets lekkers. Wat te denken van Parmezaanse crackers met tabasco, gemarineerde tempeh, vegan chipolata-worstjes, artiksjokkentapenade of pittige papadumbruschetta? Ja houd maar op, jullie krijgen er vast trek van. Het boek bied je het hele jaar door inspiratie.

Vega Hapjes Easy van Jessica Oldfield

192 pagina’s
Prijs € 19,99
Uitgever: Becht


WINACTIE: maak kans op dit lekkere boek!

Ik mag een exemplaar van dit boek verloten! Wil jij winnen? Doe dan mee! Wat moet je doen? Heel eenvoudig:

 1. Abonneer je hiernaast op mijn gratis online magazine dat je elke maand ontvangt (als je al abonnee bent kun je deze stap overslaan!)
 2. Plaats hieronder een reactie en vertel waarom jij het boek zo graag wilt winnen. Vergeet niet om je mailadres in te vullen – de winnaar krijgt het blije nieuws namelijk via de mail:-)

De actie loopt tot en met vrijdag 24 augustus 2018. Het is voor mij helaas niet meer mogelijk op elke reactie individueel te reageren, maar ik lees de reacties natuurlijk wel met aandacht en wil jullie hierbij allemaal van harte danken voor de moeite die je neemt om mee te doen!

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply
  Lydia
  31 juli 2018 at 15:03

  Hey Natascha
  Gefeliciteerd met t succes vd workshops! Fijn als blijkt dat alle moeite vh opstarten beloond wordt met zoveel interesse. Ben blij voor je.
  Vwb de winactie, ik ben zo iemand die graag vrienden thuis ontvangt en geniet van alle lekkers dat ik dan gebrouwen heb. Maar…..vaak blijken recepten die ik uitkies, ook al staat er bij dat t gemakkelijk te maken is, toch meer werk te kosten als verwacht, zodat ik zelf tegen de tijd dat de visite komt niet meer zo super relaxed ben ????. Ben dus op zoek naar wat GOEDE gemakkelike maar wel gezonde happen receptem.
  Als t even kan ook n beetje mooi om te zien 🙂 Is dit boek de oplossing??

 • Reply
  Lieke Boere
  31 juli 2018 at 16:01

  Inspirerende , gezonde, lekkere, maar vooral oogstrelende gerechten stuur je ons iedere keer weer op! Dank!

 • Reply
  Paula
  31 juli 2018 at 16:48

  Wat een heerlijk boek lijkt me dit, vooral dat de recepten snel en makkelijk te maken zijn spreekt me aan!
  IK doe dan ook graag mee met deze winactie.

 • Reply
  Nelly
  1 augustus 2018 at 08:35

  Snel een vegan hapje op tafel. Een superhandig boek dus.

 • Reply
  Antoinet
  1 augustus 2018 at 15:18

  Snel en makkelijk spreekt altijd wel aan. Maar Vega vind ik belangrijker, dit ivm behoud van onze wereld.

 • Reply
  Marjan Luyk
  1 augustus 2018 at 22:21

  87 recepten van vegetarische en vegan hapjes…….. Wie wil dat nou niet? Ik in ieder geval heeeel graag!

 • Reply
  RinaTissen
  2 augustus 2018 at 07:11

  Hoi Natascha,
  Ik vind de recepten die ik toegestuurd krijg zo inspirerend, dat ik me verheug op jouw boek.

  • Reply
   Natascha Boudewijn
   2 augustus 2018 at 07:58

   Ha Rina, dank voor je reactie! Maar dit is niet mijn boek:-) Maar er staat niettemin zalige recepten in. Later deze maand doen we een loting – Fijne dag! Natascha

 • Reply
  Marijon
  2 augustus 2018 at 12:02

  Ooh dat lijkt me een heerlijk boek en ik zou het graag winnen! Gemakkelijke recepten om vrienden en familie ook kennis te laten maken met heerlijke vegetarische hapjes! Mmmmmm

 • Reply
  Jenneke
  7 augustus 2018 at 09:43

  Leuk!

  Ik doe graag mee omdat ik op 29 augustus mijn 58e verjaardag vier en het natuurlijk super leuk vind om dan een cadeautje in de brieven bus te vinden. Ik wil ook graag in mijn nieuwe levensjaar het roer omgooien… dus beginnen met het serveren van vega(n) hapjes is wel het allermooiste begin

 • Reply
  Petra van strien
  7 augustus 2018 at 10:28

  Ben inmiddels senior hi..en bewust alleenstaand ha en helemaal in voor vega kleine hapjes..liefst in combinatie met verse ingredienten uit mijn makkwlijke moestuinbakken..je boeken die ik kocht bij je workshop zijn natuurlijk nog steeds een sucses en ben erg benieuwd naar dit boek..doe graag mee met de loting..knuf van petra en de hondjes..

 • Reply
  Machteld
  7 augustus 2018 at 10:57

  Dag Natascha, ik wil het boek graag winnen omdat:
  Ik heb vorige week te horen gekregen dat mijn contract niet verlengd wordt, na een jaar gewerkt te hebben bij een bedrijf waar ik helemaal op mijn plek ben, waar ik mijzelf kan zijn en waar ik inspirerende collega’s om mij heen heb. Omdat ik nu voor de vierde keer mijn baan verlies wegens ‘economische redenen’ en niet meer afhankelijk wil zijn van werkgevers heb ik besloten mijn droom te leven. Ik heb een opleiding natuurvoedingsdeskundige gedaan en ben veel met natuur en eetbare wilde planten bezig. Van deze passies wil ik mijn werk gaan maken. Het boek Vega Hapjes Easy past helemaal bij mijn visie op voeding en zal mij veel inspiratie brengen wat ik weer kan toepassen in mijn ‘aanstaande’ praktijk. Mensen laten zien en ervaren dat vega eten niet ingewikkeld is, dat het oneindig veel mogelijkheden heeft én erg smaakvol is.

  Fingers crossed! 😉

 • Reply
  Annelien Rombouts
  7 augustus 2018 at 12:11

  Waarom ik dit boek graag zou willen winnen?
  Omdat het niet makkelijk is om mijn ventje zijn vlees te doen vergeten zo af en toe.
  Dus ik kan wel wat extra inspiratie en lekkere receptjes gebruiken zodat hij ook helemaal overtuigd geraakt van 1 of 2 dagen in de week zonder vlees :-)!

  Gezonde groetjes,

  Annelien

 • Reply
  Karen
  7 augustus 2018 at 12:17

  een Paar jaar geleden een workshop bij je gedaan met het vrijgezellen feestje van mijn schoonzus regina. Toen een kook boek bij je gekocht die mooi staat te pronken in de keuken en waar ik regelmatig recepten van maak. Afhankelijk van wat er in mijn moestuin staat…… zelf al vegetarisch maar weinig vrienden om mij heen nog niet. Hoe leuk is het als ik ze met mijn lekkere hapjes kan overhalen! Liefs karen

 • Reply
  Sigrid Klinkenberg
  7 augustus 2018 at 16:04

  Beste Natascha,

  Ik ben helaas niet zo’n kookgodin maar hou wel van lekker en goed eten. Kleine projectjes trekken me wel daarom is dit boek een goed idee.
  Ik zou het dus graag winnen.

  Hartelijke groet, Sigrid

 • Reply
  Jo’s Daughter
  18 augustus 2018 at 08:32

  Mijn ouders zijn binnenkort 35 jaar getrouwd. En als je al zo lang van elkaar houd. Verdiend het een feest voor groot en klein. Waar een heleboel lekkere vega hapjes zijn!! Heerlijk genieten en bijkletsen tot laat. Muziekjes vol herinneringen waarop je dansen gaat. Familiebanden versterken en smullen tot je buik rond is. Een fuif waarvan iedereen zegt : ben blij dat ik het niet heb gemist! Dus hoop ik op geluk en een heerlijke tijd. Waarin ik alles uitprobeer, slim he deze meid 😉

 • Reply
  Charlotte
  19 augustus 2018 at 09:06

  Ben 10 kilo afgevallen, nee hoor ik ga het er niet weer allemaal bij eten 😉 Maar een gezond vega-feestje lijkt me zalig! Het perfecte excuus om alle mensen in mijn leven die me zo lief zijn uit te nodigen. En mijn kookkunsten, als ook mijn nieuwe lijntje, te showen/vieren 😀

 • Reply
  Anita H.
  20 augustus 2018 at 23:12

  Ik geef hoge prioriteit aan gezonde voeding. Als er bezoek komt, dan krijgen ze ook verantwoorde hapjes, lijkt me logisch. Op dit moment ben ik geen vegetariër, laat staan een veganist. Wél streef ik ernaar om die richting uit te gaan. Ik vind het eigenlijk wel slap van mezelf dat ik nog dierlijk voedsel tot me neem. Anyway, met dit boek kan ik alvast eens oefenen. En testen wat anderen er van vinden. ;o)

 • Reply
  m chen
  22 augustus 2018 at 15:55

  Geeft mij inspiratie voor lekker en gezond eten!

 • Reply
  Theo Sengers
  31 oktober 2019 at 07:07

  Doe heel graag mee voor dit geweldige boek.

 • Laat een reactie achter