Herfst/ Stillevens

Nieuw stilleven: hommage aan Willem van Aelst

Vandaag maakte ik sinds heel lange tijd weer eens een stilleven. Eén van de mooiste werken van Willem van Aelst (1627 – ca 1683), meesterschilder uit de Gouden Eeuw, inspireerde mij daartoe: ‘Stilleven met fruit en kristallen vaas’. Ik ben altijd weer gefascineerd door het idee dat inspiratie zelfs honderden jaren later springlevend blijkt – de energie van Van Aelst heeft mij ertoe gebracht mijn stilleven te stylen en vervolgens met de camera vast te leggen…zo mooi!

Het prachtige werk van Van Aelst hangt in een museum in Florence, maar mijn versie kun je kopen voor aan je eigen muur! Interesse? Lees er hier meer over.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Magali
    27 oktober 2018 at 08:37

    I love your blog, your photos, your philosophy and your love of big trees. Thank you for everything !

  • Laat een reactie achter