Boekrecensies

Winactie 2 – herfst 2018: Het kleine Shinrin-Yoku boek

Wie mijn nieuwe boek nog niet heeft, kan het nu winnen! Doe mee met de winactie en leer met dit praktische handboekje hoe je een bosbad neemt. Dit is mijn persoonlijkste boek tot nu toe, ik deel er al mijn inzichten in die ik ten tijde van mijn burn-out kreeg.

Bijna 30 oefeningen
Het boek is prachtig geïllustreerd door kunstenaar Ingrid Bockting. Ook zijn de prachtige portretten die fotografe Ling Khor van mij maakte gebruikt voor de verschillende hoofdstukken. In het boek vind je bijna 30 inspirerende oefeningen om in het bos mee aan de slag te gaan.

Seizoenen
Veel mensen die ik inmiddels als gids shinrin yoku heb begeleid, ervaren een bosbad als thuiskomen in zichzelf. Het is niet moeilijk, maar zoals met alles wat je voor het eerst doet, is het ook bij bosbaden handig wat handvatten te hebben die je op weg helpen. Het boek is ingedeeld in de seizoenen, waardoor lezers worden uitgenodigd zich weer aan te sluiten op het oeroude ritme van de Aarde.

Het kleine shinrin-yoku boek van Natascha Boudewijn

177 pagina’s
Prijs € 14,99
Uitgever: Altamira

WINACTIE: maak kans op dit lekkere boek!

Ik mag een exemplaar van dit boek verloten! Wil jij winnen? Doe dan mee! Wat moet je doen? Heel eenvoudig:

 1. Abonneer je hiernaast op mijn gratis online magazine dat je elk seizoen ontvangt (als je al abonnee bent kun je deze stap overslaan!)
 2. Plaats hieronder een reactie en vertel waarom jij het boek zo graag wilt winnen. Vergeet niet om je mailadres in te vullen – de winnaar krijgt het blije nieuws namelijk via de mail:-)

De actie loopt tot en met vrijdag 9 november 2018. Het is voor mij helaas niet meer mogelijk op elke reactie individueel te reageren, maar ik lees de reacties natuurlijk wel met aandacht en wil jullie hierbij allemaal van harte danken voor de moeite die je neemt om mee te doen!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  A.
  11 oktober 2018 at 19:07

  Het bos is mijn vriend, die ik zo graag mijn ziel dieper wil laten ervaren, opdat ik dit weer met anderen kan delen.

 • Reply
  Jessica Schaap
  11 oktober 2018 at 21:24

  Na jaren gezondheidsproblemen lijkt het eindelijk de goede kant op te gaan en toen kreeg ik weer ‘ziekte-nieuws’.
  Het wordt tijd dat mijn “ziekte-c.v.” eindelijk eens stopt. Dat ik durf te gaan leven, op mezelf te vertrouwen en in mijn kracht kom te staan!
  Misschien dat dit boek me een handje kan helpen…

 • Reply
  Roos
  12 oktober 2018 at 07:54

  In de natuur zijn is voor mij noodzakelijk om mijn leven in balans te houden. Ik merk echter de laatste tijd dat ik als een kip zonder kop het bos door loop omdat mijn hoofd veel te vol zit en blijft. Het zou fijn zijn om met de handvatten uit het boek weer de heilzame werking van het bos te mogen ervaren.

 • Reply
  Paula
  12 oktober 2018 at 15:12

  Graag zou ik het boekje over bosbaden winnen. Ik ben heel benieuwd hoe ik op een andere manier kan “kijken”naar het wandelen door het bos dat ik iedere dag doe.

 • Reply
  m chen
  12 oktober 2018 at 19:22

  Ik wil het boek graag winnen omdat ik vaker moet relaxen en (dat is makkelijker gezegd dan gedaan) om een burn-out te voorkomen!

 • Laat een reactie achter