Food for the Soul/ Lente

Seizoenstip van Moeder Natuur voor persoonlijke groei

Het is lente! De winterslaap van Moeder Aarde is definitief voorbij en het groen schiet overal de grond uit. Om te kunnen groeien hebben planten optimale omstandigheden nodig: de juiste bodem, standplaats, voldoende water en zonlicht. Wat kunnen wij daar voor ons eigen leven van leren?

Tekst, styling & fotografie: Natascha Boudewijn (met dank aan modellen Amy & Lindy Abarbanel)

Licht en water
Ga eens bij jezelf na hoe dit in jouw leven is. Kijk naar je leef- en werkomgeving: draagt dat nog bij aan jouw groei? En voed je jezelf met datgene wat je lichaam, geest en ziel nodig hebben – is er voldoende ‘licht’ en ‘water’? Als je merkt dat iets niet optimaal is, is de lente precies de juiste tijd om daar verandering in te gaan brengen!

Workshop 
Spreekt deze manier van jezelf aansluiten op de natuur jou aan? Kom dan eens naar een workshop ‘Kennismaken met shinrin-yoku‘.

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter