Winacties kook- en spirituele boeken

Winactie Groene Beauty

De auteurs van dit prachtige boek – Hester de Goede en Marika Wilmes – hebben er werkelijk alles aan gedaan om je te inspireren je eigen beauty-producten te maken. Alles is even verantwoord, duurzaam en origineel. Dit is zo’n boek waarvan je, als je het leest, meteen zin krijgt om aan de slag te gaan!

Wellness-oase

Je vindt in het 156 pagina’s tellende boek uit de bekende serie Supergroen van uitgeverij Becht maar liefst 60 beauty-producten om zelf te maken. Het boek is handig ingedeeld in 6 hoofdstukken. Na de inleiding met duidelijke uitleg over het hoe en waarom van zelf gemaakte verzorgingsproducten, maar ook een uitleg van ingrediënten, verpakkingen en technieken, word je in elk hoofdstuk meegenomen naar een ander deel van het lichaam: hoofdhuid & haar, gezicht, mond & ogen, lichaam en tot slot handen & voeten. Van maskers, tot sprays, scrubs, reinigers, balsems, deo’s, body-olie tot schuim en zalf…. het is één grote, 100% natuurlijke wellness-oase!

Robuust

De vormgeving is, zoals we dat gewend zijn van de reeks Supergroen, prachtig en fris: met knallende kleuren en duidelijke fotografie. De stevige kaft en het dikke papier geven het boek een robuust uiterlijk. Heb jij al zin om aan de slag te gaan met al dat heerlijks van Moeder Natuur? Ik mag een exemplaar van dit inspirerende boek weggeven! Lees hieronder hoe je meedoet.

Groene Beauty – 100% schoonheid uit de natuur 

Hester de Goede en Marika Wilmes, fotografie van Janine Jansen
156 pagina’s
Prijs € 13,99
Uitgeverij Becht


W I N A C T I E

maak kans op dit inspirerende boek!

Ik mag een exemplaar van dit boek verloten! Wil jij winnen? Doe dan mee! Wat moet je doen? Heel eenvoudig:

 1. Abonneer je hiernaast op mijn gratis online magazine dat je elk seizoen ontvangt (als je al abonnee bent kun je deze stap overslaan!)
 2. Plaats hieronder een reactie en vertel waarom jij het boek zo graag wilt winnen. Vergeet niet om je mailadres in te vullen – de winnaar krijgt het blije nieuws namelijk via de mail:-)

De actie loopt tot en met vrijdag 11 mei 2019. Het is voor mij helaas niet meer mogelijk op elke reactie individueel te reageren, maar ik lees de reacties natuurlijk wel met aandacht en wil jullie hierbij allemaal van harte danken voor de moeite die je neemt om mee te doen!

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply
  Will Langenberg
  16 april 2019 at 17:28

  Je huid verzorgen met moeder natuur.
  Beter kan toch niet.
  Ik volg op Bloglovin en doe heel graag mee.

  • Reply
   Wendy
   20 april 2019 at 21:45

   Ik ben heel benieuwd. Wil heel graag dit jaar ook vergoenen met mijn make-up en verzorging, dus dit zou heel fijn zijn!

 • Reply
  Paula
  16 april 2019 at 18:30

  Lijkt me een prachtboek, ik ben gek op het maken van natuurlijke verzorgingsproducten en dit boek mag niet ontbreken in mijn kast!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  16 april 2019 at 21:00

  Leuk om zelf scrubs en maskers te maken.

 • Reply
  m chen
  17 april 2019 at 13:51

  1. Ben reeds abonnee op de gratis online magazine
  2. Ik zal graag dit inspirerende boek willen winnen zodat ik mijn huid kan verwennen met beautyproducten uit de natuur en zelf gemaakt!

 • Reply
  Anita H.
  17 april 2019 at 18:33

  Ik gebruik regelmatig etenswaren als masker voor mijn gezicht. Denk aan honing met ananas, grapefruit of blauwe bessen. Dit repertoire wil ik wel graag uitbreiden. Ik zorg graag goed voor mijn huid. Verse producten zijn toch altijd wel beter lijkt me.

 • Reply
  Femke Wiebers
  18 april 2019 at 18:51

  Dit boek lijkt mij geweldig, omdat ik probeer steeds duurzamer te leven.
  Dit doe ik door steeds een aantal routines of producten aan te passen.
  Door zelf mijn beauty producten te maken, maak ik zo’n grote stap in de goede richting! Het zou heel veel plastic en zooi schelen.
  Ik heb er wel vaker over na gedacht, maar weet niet zo goed hoe ik het aan moet pakken.
  Volgens mij gaat dit boek daar helemaal bij helpen!

 • Reply
  Jolanda Fransen
  18 april 2019 at 21:16

  Mijn Schoondochter is vegetarisch, dus ik wil dit boek heel graag winnen lijkt me super handig

 • Reply
  lottie
  19 april 2019 at 16:46

  Super leuk om zelf te maken + goed voor het milieu = win + win actie!

 • Reply
  Elise Rutten
  19 april 2019 at 21:11

  Super leuk! Lijkt me veel beter voor mijn huid

 • Reply
  AnnaB
  20 april 2019 at 11:33

  Ik wil mij hier graag eens in verdiepen,eens kijken wat ik allemaal zelf kan maken en of het mij lukt. ERg benieuwd naar het boek

 • Reply
  Carola Meijer
  20 april 2019 at 15:38

  Een goed begin, begint bij je zelf.

  Goed voor de wereld, en goed voor mijzelf ( en al mijn vriendjes en vriendinnetjes die hem mogen lenen????).
  Ik wil graag weten wat er precies in een product zit. Dit is niet altijd even makkelijk. Dit boek is gaat mij echt super helpen!

 • Reply
  marijksels
  21 april 2019 at 00:23

  Ah jahoe!!! Met een extreem gevoelige en zeer droge huid, ben ik zelf heel voorzichtig met wat ik erop smeer. Het liefst houd ik het natuurlijk zo natuurlijk mogelijk, maar da’s best een duur verhaal als je dat kopen moet en dan nog ontkom je vaak niet aan de vreemde toevoegsels…helaas. Zou dus super zijn wanneer ik het gewoon lekker zelf kan maken, met de prachtige producten die de natuur ons biedt. Goed voor de natuur, goed voor mn huid en tja…ook voor mn smalle beursje 😉

 • Reply
  L. Kroon
  21 april 2019 at 15:27

  Als 50+ ‘r heeft mijn huid wel wat extra aandacht nodig, Ik ben benieuwd naar meer tips over hoe je dit zelf kunt bereiken.

 • Reply
  Dionne
  22 april 2019 at 14:13

  Ik ben eigenlijk constant aan het detoxen om van de ziekte van lyme af te komen. Nu gebeurt dat niet alleen met eten maar ook met wat je op je huid smeert, op dat gebied kan ik zeker nog veel vooruitgang boeken waardoor ik erg graag dit boek zou willen winnen.

 • Reply
  Margo
  24 april 2019 at 11:21

  Lijkt me erg leuk om samen met mijn dochter verzorgingsproducten te maken. We zijn erg benieuwd of dit ons gaat lukken.

 • Reply
  Jeanne
  24 april 2019 at 19:03

  Ik ben heel benieuwd wat deze zelfgemaakte verzorgingsproducten voor je huid doen. Wil het graag proberen.

 • Reply
  Renée
  24 april 2019 at 19:09

  Heel interessant. Ben benieuwd hoe en wat je allemaal zelf kunt maken. En hoe dat voelt op mijn huid.

 • Reply
  Susan
  25 april 2019 at 13:48

  Het lijkt me een heel inspirerend boek, waarmee ik mijn huid en haar echt goed kan verzorgen. Ik koop nu producten die zo natuurlijk mogelijk zijn, maar zelf maken in natuurlijk nog leuker, beter voor het milieu en waarschijnlijk goedkoper.

 • Reply
  Caja
  25 april 2019 at 21:24

  Jong geleerd is oud gedaan” Ik zou dit boek aan mijn dochter van bijna 17 geven die zeer gedreven is in het verzorgen van haar huid. Wie weet geeft dit haar inspiratie om het op een natuurlijke manier voort te zetten.

 • Reply
  Catherina
  26 april 2019 at 10:00

  Dit boek is echt wat voor mij! Ik ben altijd bezig met voeding, natuur, kruiden, essentiele olien en plantolien en maak ook eigen verzorging. Ben op zoek naar nieuwe recepten en inspiratie!

 • Reply
  Nelly
  27 april 2019 at 17:03

  Zelf verzorgingsproducten maken. Nooit aan gedacht….

 • Reply
  Charlotte
  30 april 2019 at 10:19

  Groene schoonheid klinkt fantastisch! Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Want heb een gevoelige huid die tegen veel dingen niet bestemd is. Zou graag meer te weten komen over zelf natuurlijke producten maken!

 • Reply
  Raaf Klein
  3 mei 2019 at 18:11

  Ik hou ervan om zelf mijn eigen scrubs, maskers en andere beauty producten te maken en uit dit boek vol inspiratie kan ik nog meer ideeën halen.

 • Reply
  Jo
  4 mei 2019 at 13:08

  Moeder natuur heeft alles voor ons gemaakt. Maar de grote bedrijven die de potjes voor ons maken en vullen zijn alleen maar op geld uit. Hierdoor stoppen de vervelende stofjes in de potjes die moeder natuur nooit voor ons bedacht heeft. Wat zou het heerlijk zijn om hier zelf mee aan de slag te gaan! Back to the basic. De commerciele bedrijven hebben we echt niet nodig om mooi te zijn. De natuur, die hebben we daar voor nodig! Ik ben zeer benieuwd of ik verder kom dan mijn eigen deo maken.

 • Reply
  Angela Cozijnsen
  4 mei 2019 at 14:11

  Ik gruwel van alle chemische toevoegingen die overal in zitten en probeer zo veel mogelijk nu zelf te maken. Maar is soms wel een uitdaging. Met dit boek kan ik vast nog meer die chemische wereld loslaten en mij en mijn gezin verwennen met eerlijke en pure producten.

 • Reply
  Dagmar
  9 mei 2019 at 16:52

  Veel beauty producten vind ik niet fijn aanvoelen en die gebruik ik daarom dus ook niet. Ben reuze benieuwd naar dit boek om er zelf mee aan de slag te gaan.

 • Reply
  nathaliebuttiens
  11 mei 2019 at 20:19

  Ik zou dit boek graag aan mijn zusje willen geven, die zich hiermee veel bezig houdt.

 • Laat een reactie achter