Food for the Soul/ Jaarfeesten

Nieuw boek: Leef met het seizoen – inspiratie uit de natuur

Leef met het seizoen – Keltische natuurfeesten, recepten en levenslessen

In september verschijnt mijn nieuwe boek waarin ik je meeneem naar buiten. Aan de hand van oude Keltische natuurfeesten en belangrijke seizoenswisselingen, inspireer ik je om dit bijzondere ritme ook in je dagelijkse leven met al je zintuigen te ervaren. Niet alleen door de lekkerste gerechten te bereiden van de verse oogst, die alle kracht uit de natuur nog in zich heeft, maar vooral ook door naar buiten te gaan! Want in de natuur vinden we de rust en de stilte die we in deze hectische wereld zo nodig hebben om het contact met onszelf te (her)vinden. Dit boek maakte ik in samenwerking met Seasons magazine – een deel van de jaarfeesten werd eerder al in Seasons gepubliceerd, maar er zijn ook nieuwe jaarfeesten, inspirerende recepten en lessen van Moeder Natuur.

Binnenkort kun je hier een gesigneerd exemplaar van dit boek bestellen!

Alle informatie op een rij:

  • Uitgever: Fontaine
  • 2019
  • ISBN 9789059569713
  • 176 pagina’s
  • Prijs € 25,-
  • Full colour uitvoering
  • Tekst, ontwikkeling receptuur, styling & fotografie: Natascha Boudewijn

Vanaf september verkrijgbaar bij de (online) boekhandels.

You Might Also Like

No Comments

Laat een reactie achter