Winacties kook- en spirituele boeken

Gewoon goed: koopgids voor een mooiere wereld

Hoe mooi zou het zijn wanneer we zouden leven in een wereld waarin mens, milieu en economie in evenwicht zijn en de aarde niet onnodig wordt uitgeput. Dit duurzame bestaan wordt in dit inspirerende en praktische boek vertaald naar een ‘mooiere wereld’. Een boek voor iedereen die wil bijdragen aan die wereld door bewuster te winkelen. Maar waar vind je de producten die bijdragen aan een mooiere wereld, en hoe herken je ze? Daar geeft deze koopgids, met liefde samengesteld door Karen Kameraat, antwoord op.

Compleet overzicht

De Gewoon Goed koopgids neemt je op een laagdrempelige manier mee langs een compleet overzicht van verschillende producten en laat zien welke alternatieven er zijn. Of het nu gaat om eten, om producten voor je (uiterlijke) verzorging (van kleding tot cosmetica, sieraden, maanverband en tampons) of woning (denk aan woonaccessoires, papier, bloemen, kamerplanten, speelgoed en telefoons), het staat erin. Juist deze uitgebreide keuze aan onderwerpen maakt dit boekje onderscheidend. 

Geweldig

Hoewel ik zelf zo duurzaam mogelijk probeer te leven, heb ik ook nog nieuwe inspiratie in dit boekje gevonden. Het is geweldig dat iemand als Karen de moeite heeft genomen dit allemaal zo nauwkeurig op een rij te zetten en in een handzaam en praktisch boekje aan de lezer voor te schotelen. Want in het oerwoud aan informatie over duurzamer leven, kun je de weg makkelijk kwijtraken.

Over de auteur

Karen Kammeraat is al 25 jaar bezig met een zoektocht naar duurzame producten. Tegelijkertijd moeten die producten wel leuk, lekker en betaalbaar zijn en moet het kopen ervan in onze drukke levens passen. Ze is zelf bij lange na nog niet perfect als het gaat om winkelen en boodschappen doen, en ze gelooft ook niet dat dat kan. Als we allemaal onze kleine bijdrage leveren komen we samen een heel eind. Doe je mee?

Ben je benieuwd naar dit boek? Kijk op de site van uitgeverij Lecturis voor het inzage-exemplaar.


W I N A C T I E

maak kans op dit inspirerende boek!

Ik mag een exemplaar van dit boek verloten! Wil jij winnen? Doe dan mee! Wat moet je doen? Heel eenvoudig:

 1. Plaats hieronder een reactie en vertel waarom jij het boek zo graag wilt winnen. Vergeet niet om je mailadres in te vullen – de winnaar krijgt het blije nieuws namelijk via de mail:-)

De actie loopt tot en met vrijdag 22 november 2019. Het is voor mij helaas niet meer mogelijk op elke reactie individueel te reageren, maar ik lees de reacties natuurlijk wel met aandacht en wil jullie hierbij allemaal van harte danken voor de moeite die je neemt om mee te doen!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Will Langenberg
  7 oktober 2019 at 17:06

  Wat een geweldig handig boek.
  Zal er veel aan hebben.
  Doe heel graag mee voor dit boek

 • Reply
  m chen
  10 oktober 2019 at 10:19

  Interessant, handig deze boek ook heel erg leerzaam kan ik zeker goed gebruiken!

 • Laat een reactie achter