Kookboeken

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn kookboeken! Tot nu toe zijn er drie Greendelicious-kookboeken verschenen.

Share

Het laatste, heerlijk dikke en royale kookboek heet Share. Het is een ode aan samen koken, eten en genieten. In dit boek deel ik de beste recepten uit mijn kookatelier, geïnspireerd op de verschillende streekkeukens van Europa en het Midden-Oosten. Je vindt ook inspiratie voor jouw eigen diners en lunches met familie en vrienden, kweektips en handige seizoenskalenders van groenten, (wilde) kruiden, eetbare bloemen en fruit. Ik schreef dit boek speciaal voor diegenen die graag lekker en gezond eten, maar niet te lang in de keuken willen staan. In dit boek vind je ook inspiratie voor vegan en glutenvrije gerechten.

Het grootste gedeelte van de sfeervolle foto’s is van de hand van de Italiaans-Nederlandse fotografe Juliette van Eijsden. Samen werkten wij met veel liefde en aandacht meer dan een jaar (vier seizoenen!) aan het boek. Klik hier voor de recensies over het nieuwe boek in de media.

Moestuin-kookboeken

Van Greendelicious verschenen eerder twee ‘moestuin-kookboeken’, Puur koken met je eigen oogst en Kruiden. De boeken horen bij elkaar, maar kunnen ook los van elkaar worden gebruikt. Ze bieden zowel praktisch advies bij het kweken van groenten, kruiden en eetbare bloemen in elk seizoen, als inspiratie voor de lekkerste vegetarische gerechten met de oogst. Ze zijn geschikt voor zowel de beginnende moestuinierder/kok als voor mensen met meer ervaring in (moes)tuin en keuken. Omdat niet iedereen over de luxe van een eigen tuin beschikt, geef ik in de boeken ook tips voor kweken op balkon of dakterras.

   

Waar te koop?

De boeken zijn te koop bij (online) boekhandels, Dille & Kamille, de Bijenkorf en in kookwinkels.

Gesigneerde exemplaren

Het is mogelijk om een gesigneerd exemplaar te bestellen. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@greendelicious.nl.
Verpakkings- en verzendkosten ‘Share’: € 7,95 (pakketpost) en beide andere boeken € 4,95 (kleiner formaat: dus brievenbuspost).

  • Share – samen koken, eten & genieten (2016) – € 27,95
  • Kruiden (2014) – € 19,95
  • Puur koken met je eigen oogst (1e druk 2013, 2e druk 2014) – € 19,95

Alle boeken zijn uitgegeven door Becht in Haarlem