Workshops & Day Retreats

Welkom, leuk dat je hier komt kijken! Greendelicious maakt deel uit van mijn praktijk voor persoonlijke groei & bewust leven. Als gecertificeerd natuurcoach en gids shinrin-yoku organiseer ik daar ook workshops en Day Retreats in de natuur. Met alle tijd en ruimte voor jou. Om thuis te komen in jezelf. Ook bied ik coaching en gesprekken in de natuur.


LEVEN VANUIT JE WARE NATUUR

In mijn werk volg ik het ritme van de natuur en zet haar wijsheid actief in. Omdat ik zelf heb ervaren hoe krachtig en helend dat is. Mensen komen bij mij omdat ze zich (weer) willen verbinden met de natuur én met hun eigen natuur. Benieuwd wat anderen zeggen over mijn werk? Lees het hier!


SHINRIN YOKU ACADEMY©

Vanaf deze zomer openen de deuren van de Shinrin Yoku Academy©, het allereerste instituut in de Lage Landen met een jaaropleiding tot Gids Shinrin Yoku voor zowel professionals (coaches, trainers, psychologen etc) als andere geïnteresseerden. Daarnaast kun je er terecht voor inspirerende workshops waarin de helende eigenschappen van de natuur en elementen uit shinrin yoku centraal staan. Benieuwd? Klik hier.

GREENDELICIOUS

Het veggie-lifestyle concept Greendelicious maakt ook deel uit van mijn inspiratie-aanbod. Als je bezig bent met persoonlijke groei en bewuster leven, dan neemt voeding immers ook een steeds belangrijker rol in. Zo bied ik je inspiratie om zowel je lichaam als geest en ziel goed te verzorgen.


WAARMEE KAN IK JOU INSPIREREN?

Wat je ook kiest, ik hoop dat het je verder helpt op jouw mooie pad!

Liefs,


Natascha Boudewijn

Praktijk voor persoonlijke groei & bewust leven

info@nataschaboudewijn.nl / 06 – 206 137 62