Inspiratie uit de natuur

Ik bied jou met mijn werk inspiratie om je lichaam, geest en ziel te voeden met de helende kracht van de natuur. Hieronder lees je meer over dit blog en vind je het overzicht van mijn werk naast Greendelicious. Wil je meer over mij persoonlijk weten? Klik dan hier om naar mijn overzichtswebsite te gaan.

Over Greendelicious

Wat in 2011 begon als blog, groeide uit tot een geliefd veggie-merk met een eigen kookatelier, drie succesvolle Greendelicious-kookboeken en vaste series in de bladen, zoals ‘De Veggiechef’ in Seasons magazine. Het kookatelier is er niet meer, maar op dit blog vind je elk seizoen de lekkerste vegetarische recepten met wat de natuur ons biedt – om je lichaam, geest en ziel mee te voeden! Alle foodstyling en – fotografie is van mij, tenzij anders aangegeven. Ik ben gediplomeerd vegetarian chef, in 2013 opgeleid door Rachel Demuth in  het Verenigd Koninkrijk.


Wat ik naast Greendelicious nog meer doe:

Shinrin Yoku Academy©

Als oprichter van de Shinrin Yoku Academy© wil ik je inspireren om je tempo te verlagen, tot rust te komen en je ware natuur te ont-dekken.

Boeken

Ik ben auteur van vijf boeken met als rode draad de helende kracht van de natuur op lichaam, geest en ziel. Of je nu het rustgevende ritme van de natuur in je dagelijks leven wilt brengen, de kunst van het bos-baden (shinrin yoku) onder de knie wilt krijgen of wilt leren koken met natuurlijke ingrediënten, er is voor ieder wat wils. Ik onderscheid mij door mijn nuchtere kijk op spiritualiteit en houd ervan anderen op een liefdevolle en praktische manier te enthousiasmeren. Kijk hier voor meer informatie over mijn boeken.

Stillevens

Van tijd tot tijd leg ik groenten, kruiden, fruit en bloemen met mijn camera vast zoals de Hollandse meesters dat met olieverf op doek deden. Deze stillevens publiceer ik op Instagram. Je kunt de stillevens ook voor aan je eigen muur kopen, want ik geef het werk in eigen beheer en in beperkte oplage uit. Klik hier voor meer informatie.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om naar mijn overzichtssite te gaan.

Ik wens je veel inspiratie en een lang leven volgens je ware natuur!

Liefs,


info@nataschaboudewijn.nl / 06 – 206 137 62