Inspiratie uit de natuur

Ik bied jou met mijn werk inspiratie om je lichaam, geest en ziel te voeden met de helende kracht van de natuur. Hieronder vind je het overzicht van wat ik doe. Wil je meer over mij persoonlijk weten? Klik dan hier om naar mijn overzichtswebsite te gaan.

Over Greendelicious

Wat in 2011 begon als blog, groeide uit tot een geliefd veggie-merk met een eigen kookatelier, drie succesvolle Greendelicious-kookboeken en vaste series in de bladen, zoals ‘De Veggiechef’ in Seasons magazine. Het kookatelier is er niet meer, maar op dit blog vind je elk seizoen de lekkerste vegetarische recepten met wat de natuur ons biedt – om je lichaam, geest en ziel mee te voeden! Alle foodstyling en – fotografie is van mijzelf, tenzij anders aangegeven.

Jezelf voeden in plaats van vullen

Ik geloof niet in diëten. Of jezelf van alles ontzeggen en allerlei dingen moeten. We zijn het verleerd om naar ons lichaam te luisteren. Je lichaam vertelt je waar het behoefte aan heeft. Zo kunnen we onszelf weer gaan voeden in plaats van vullen – we gaan ‘intuïtief eten’.

Ik kook zonder vlees en vis en met al het lekkers dat er elk seizoen aan groenten, kruiden en fruit is. Veel ingrediënten uit mijn natuurlijke keuken hebben bijzondere eigenschappen, waarvan ook wetenschappelijk is aangetoond dat ze goed zijn voor je lichaam. Daarnaast merk ik bij mijzelf in toenemende mate hoe bepaalde gerechten en ingrediënten mij ook helpen op andere niveaus; bijvoorbeeld omdat ze een gevoel geven van kracht, reiniging of geborgenheid, op momenten dat ik dat nodig heb. En dus bijdragen aan een betere balans en kwaliteit van leven.

Dit is wat ik je bied

  • Puur: eten voor als je je letterlijk en figuurlijk overvoerd voelt en je je lichaam en geest wilt reinigen met lichte, pure gerechten vol eenvoud.
  • Energie: eten voor als je je fysiek en mentaal futloos voelt en je gevoed en geïnspireerd wilt worden met natuurlijke kracht.
  • Comfort: gerechten voor momenten waarop je verlangt naar geborgenheid. Om lichaam en geest mee te verwennen en te verwarmen.

Je kunt dus via deze categorieën (tags), precies die recepten vinden die jou helpen.

Wat ik naast Greendelicious nog meer doe:

  • Bostherapie – ben jij op zoek naar iemand die naar je luistert en je helpt in contact te komen met je innerlijke wijsheid? Als gecertificeerd natuurcoach begeleid ik jou, met de hulp van het bos, in 6 weken naar een nieuwe koers. Je krijgt inzicht in jouw patronen en overlevingsstrategie en leert hoe je je zielskwaliteiten in kunt zetten om te leven volgens je ware natuur.
  • Shinrin Yoku Academy© – de Academy is dé plek waar je leert hoe je met de hulp van het bos ‘uit je hoofd’ komt en meer in het hier-en-nu. Er zijn inspirerende workshops, een professionele jaaropleiding tot Gids Shinrin Yoku – de allereerste in de Lage Landen! – én een praktisch handboek!
  • Stillevens – Ik kook niet alleen met groenten, kruiden, fruit en bloemen van het seizoen, ik maak er ook mijn stillevens mee. Van tijd tot tijd leg ik ze met mijn camera vast zoals de Hollandse meesters dat met olieverf op doek deden. Bij jou aan de muur? Ik geef het werk in eigen beheer en in beperkte oplage uit.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om naar mijn overzichtssite te gaan.

Ik wens je veel inspiratie en een lang leven volgens je ware natuur!

Liefs,


info@nataschaboudewijn.nl / 06 – 206 137 62