Natuurcoaching

Vanaf januari 2018 lanceer ik een praktijk om thuis te komen bij jezelf.

Onder andere met natuurcoaching. De coaching is een één-op-één traject. Niet binnen, maar buiten, in de natuur. Ik loop een tijdje met je mee, als je behoefte hebt aan iemand die eens oprecht naar jou wil luisteren. En je helpt om het beste uit jezelf te halen, zodat je thuis kunt komen in jezelf.

Ik ben er voor mensen die lijden aan eenzaamheid, depressie, onzekerheid, angst(en), voor mensen met een burn-out en voor wie een problematische relatie met eten heeft. Ik bied je een veilige en vertrouwde omgeving en neem alle tijd om met aandacht naar jouw verhaal te luisteren. Vervolgens gaan we samen aan de slag om je weer in je eigen kracht te krijgen zodat je zelf gesterkt verder kunt.

Mijn achtergrond

Vanaf januari 2018 ben ik gecertificeerd natuurcoach. In 2017 nam ik een jaar de tijd om in binnen- en buitenland opleidingen te volgen en mij met zelfstudie te verdiepen in natuurcoaching, mindfulness en intuïtief leven én eten. In combinatie met mijn jarenlange ervaring als leidinggevende en bestuursadviseur bij overheid en bedrijfsleven, heeft mij dat de juiste vaardigheden bijgebracht om het vak van natuurcoach te gaan uitoefenen.

De natuur zelf heeft mij echter geleerd dat we allemaal verbonden zijn met één universele bron. Dat leven vanuit liefde, respect en compassie naar jezelf automatisch betekent dat je dat ook doet naar anderen toe. En dat alles wat er gebeurt -hoe verschrikkelijk het soms ook lijkt- goed is en op je pad komt omdat je de kracht en wijsheid in je hebt om ervan te leren (ook al voelt dat soms niet zo). De natuur heeft mij geheeld van mijn burnout, mij geleerd te durven leven vanuit mijn intuïtie en ze heeft mij mijn grenzeloze vertrouwen in het universum terug gegeven.

In 2013 ben ik in het Verenigd Koninkrijk opgeleid tot vegetarian chef en ik combineer mijn nieuwe, holistische inzichten uit de natuur nu met mijn kennis als vega(n)-chef om anderen culinair te inspireren. Ik volg geen trends op het vlak van voeding maar ben ervan overtuigd dat wij ons op zowel fysiek, emotioneel en geestelijk niveau optimaal voelen als we onze voeding bereiden met onbewerkte, natuurlijke ingrediënten. Maar vooral als we weer gaan luisteren naar ons lichaam zodat we eten als we honger hebben.

Meer informatie

Meer informatie over de praktijk volgt later in de herfst. Als je graag op de hoogte wilt blijven en niets wilt missen, abonneer je dan op de nieuwsbrief (in de rechter kolom). Als je geïnteresseerd bent in een coachingstraject en liever niet wilt wachten, laat mij dat dan ook weten: info@greendelicious.nl / 06 – 206 137 62.