Inspiratie uit de natuur

Met mijn werk bied ik inspiratie om je lichaam, geest en ziel te voeden met de helende kracht van de natuur. De natuur is de rode draad in alles wat ik creëer en doe – of het nu gaat om het ontwikkelen van recepten, het geven van workshops, het begeleiden van coachees of het schrijven van boeken.

Greendelicious

Wat in 2011 begon als blog, groeide uit tot een geliefd veggie-merk met een eigen kookatelier, drie succesvolle Greendelicious-kookboeken en vaste series in de bladen, zoals ‘De Veggiechef’ in Seasons magazine. Op dit blog vind je elke maand nieuwe vegetarische en vegan inspiratie om je lichaam te voeden met de beste natuurlijke ingrediënten van het seizoen. Met een flinke snuf food for the soul, omdat je ziel ook gevoed wil worden!

Shinrin Yoku Academy©

De Shinrin Yoku Academy© is de plek waar je leert hoe je met de hulp van het bos ‘uit je hoofd’ komt en meer in het hier-en-nu. Je leert er hoe je jezelf weer aansluit op de helende kracht van moeder Aarde. Je ontspant en vindt de weg terug naar je innerlijke wijsheid. Hier kun je terecht voor workshops, een professionele jaaropleiding tot Gids Shinrin Yoku – de allereerste in de Lage Landen! -, individuele therapie in het bos én een inspirerend handboek!

Natuurcoaching

Ik help je als gecertificeerd natuurcoach bij grote en kleine vragen, op het vlak van werk, relaties of het leven zelf. Als wij samen op pad gaan, dan doen we dat in de natuur. In plaats van in een gebouw help ik je in het bos bij je ontwikkeling en groei. Je kunt bij mij terecht voor een volledig coachingstraject en ook voor op zichzelf staande gesprekken in de natuur. Klik hier voor meer informatie.

Visual storyteller

Af en toe werk ik ook nog in opdracht als visual storyteller – vanaf augustus vind je in het mooie Seasons Magazine weer een nieuwe reeks van inspirerende producties van mijn hand, over leven (en eten!) volgens het ritme van de oude Keltische jaarfeesten.

Benieuwd naar de activiteiten? Klik hier om naar de overzichtssite te gaan.

info@nataschaboudewijn.nl / 06 – 206 137 62