Over mij

“Live in each season as it passes; breathe the air, drink the drink, taste the fruit, and resign yourself to the influence of the earth” – Henry David Thoreau

“Beleef ieder seizoen zoals het komt; adem de lucht in, nuttig de drank, proef het fruit en onderwerp jezelf aan de invloeden van Moeder Aarde”. Deze prachtige quote van Henry David Thoreau beschrijft precies hoe ik het leven het liefste leef: in het nu, het ritme van de natuur volgend, met ruimte voor alle zintuigen en voor mijn intuïtie.

Ik geniet graag van kleine dingen….een mooie kastanje, vers uit zijn huls op de grond. Het web van een spin voor het raam, zodat ik kan zien hoe ingenieus dat in elkaar zit. Musjes op het dak, geduldig wachtend tot ik wat zaadjes kom strooien. Een kat op een beschut plekje in de zon, genietend in het moment. De geur van pompoen met knoflook en rozemarijn in de oven.

De rode draad in mijn leven is het vertellen van verhalen. Dat begon al als kind op de kleuterschool en ik ben er nooit meer mee opgehouden; ik vertel nog steeds dolgraag verhalen, in woord en in beeld. Hier op mijn blog, in mijn boeken en in tijdschriften. Over lekker eten waar je blij van wordt, over wat mij verwondert en wat mij innerlijk beweegt.

Ik ben vegetarian chef, culinair auteur, fotograaf en foodstyliste en van origine communicatiestrateeg: ik hielp (en help nog steeds wel eens) bedrijven bij het versterken van hun merk/positionering en communicatie. In 2011 bedacht ik mijn eigen merk, Greendelicious. Het staat voor leven en eten volgens je eigen, natuurlijke ritme.

Afgelopen winter had ik tijdens de donkerste dagen van mijn burn-out een heel bijzondere spirituele ervaring. Zomaar, van het ene op het andere moment, middenin het bos. Het zette mijn wereld op zijn kop. Ik geef mijn innerlijke ontwikkeling daarom momenteel alle ruimte. De natuur is daarbij mijn gids en grootste inspiratiebron. Zelfs zo dat ik vanaf januari een praktijk voor natuurcoaching start.

info@greendelicious.nl
06 – 206 137 62

Copyright portret Natascha hierboven: Natascha Boudewijn (zelfportret) en portret Natascha in sidebar: Juliëtte van Eijsden (uit het laatste kookboek Share)

Mijn nieuwste recepten & kweektips