Over mij

“Live in each season as it passes; breathe the air, drink the drink, taste the fruit, and resign yourself to the influence of the earth” – Henry David Thoreau

Deze prachtige quote van Henry David Thoreau beschrijft precies hoe ik het leven het liefste leef: in het nu, het ritme van de natuur volgend, met ruimte voor alle zintuigen en voor mijn intuïtie. Ik geniet graag van kleine dingen….een mooie kastanje, vers uit zijn huls op de grond. De geur van pompoen met knoflook en rozemarijn in de oven. Een merel die zijn lied ’s morgens vroeg vlakbij ons slaapkamerraam zingt.

Verhalen

De rode draad in mijn leven is het vertellen van verhalen. Dat begon al als kind op de kleuterschool en ik ben er nooit meer mee opgehouden; ik vertel nog steeds dolgraag verhalen, in woord en in beeld. Hier op mijn blog, in mijn boeken en in tijdschriften. Over lekker eten waar je blij van wordt, over kleine en grote wonderen die je kunt beleven in de natuur en over wat mij persoonlijk verwondert.

Dit is mijn werk en passie!

  • Van origine ben ik communicatiestrateeg. In 2011 zette ik het natuurlijke lifestyle concept Greendelicious op, met drie kookboeken, een kookatelier, culinaire producties in onder andere Seasons magazine en dit blog. Ik werk er als vegetarian chef (in 2013 in het Verenigd Koninkrijk opgeleid), culinair auteur, fotograaf en foodstyliste. Ik ben vegetariër uit liefde en respect voor dieren. Met Greendelicious probeer ik je met lekkere en mooie vegetarische en vegan gerechten te verleiden ook minder of helemaal geen vlees en vis meer te eten!
  • Greendelicious maakt deel uit van mijn praktijk voor persoonlijke groei & bewust leven, waar ik werk als gecertificeerd natuurcoach en gids shinrin-yoku. Ik organiseer workshops en day retreats en je kunt ook terecht voor 1 op 1 coaching in de natuur.
  • Ik ben in Portugal opgeleid tot gecertificeerd natuurcoach door de ‘moeder van natuurcoaching’, Nanette Kant van Innersteps. Daarnaast heb ik bijna 20 jaar relevante ervaring als coachend leidinggevende en consultant in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid.
  • Shinrin-yoku heb ik tijdens mijn burn-out intuïtief ontdekt. Nadat de natuur mij had geheeld, heb ik een workshop shinrin-yoku ontwikkeld om mijn kennis en ervaring op dit vlak ook op een praktische manier met anderen te kunnen delen. 

Kijk voor meer informatie op mijn LinkedIn-account en lees hier hoe mijn burn-out mij op mijn nieuwe pad van natuurcoach en gids shinrin-yoku bracht.

Benieuwd naar de praktijk en activiteiten? Klik hier om naar de site te gaan.

info@greendelicious.nl
06 – 206 137 62

Copyright portret Natascha hierboven en in sidebar: Juliëtte van Eijsden

Mijn nieuwste recepten & kweektips