Over mij

“Live in each season as it passes; breathe the air, drink the drink, taste the fruit, and resign yourself to the influence of the earth” – Henry David Thoreau

Deze prachtige quote van Henry David Thoreau beschrijft precies hoe ik het leven het liefste leef: in het nu, het ritme van de natuur volgend, met ruimte voor alle zintuigen en voor mijn intuïtie.

Ik geniet graag van kleine dingen….een mooie kastanje, vers uit zijn huls op de grond. Het web van een spin voor het raam, zodat ik kan zien hoe ingenieus dat in elkaar zit. De geur van pompoen met knoflook en rozemarijn in de oven.

Lekker eten waar je blij van wordt

De rode draad in mijn leven is het vertellen van verhalen. Dat begon al als kind op de kleuterschool en ik ben er nooit meer mee opgehouden; ik vertel nog steeds dolgraag verhalen, in woord en in beeld. Hier op mijn blog, in mijn boeken en in tijdschriften. Over lekker eten waar je blij van wordt, over wat mij verwondert en innerlijk beweegt.

Ik ben vegetarian chef (in 2013 in het Verenigd Koninkrijk opgeleid door gerenommeerd vegetarian chef Rachel Demuth), culinair auteur, fotograaf en foodstyliste en van origine communicatiestrateeg: ik hielp (en help nog steeds wel eens) bedrijven bij het versterken van hun merk/positionering en communicatie. In 2011 bedacht ik mijn eigen merk, Greendelicious. Het staat voor leven en eten volgens je eigen, natuurlijke ritme.

Zonder vlees en vis

Met Greendelicious bied ik inspiratie om meer volgens het ritme van de seizoenen te eten en te koken met natuurlijke ingrediënten, zo puur mogelijk, van het seizoen en als het even kan van dichtbij. Zonder vlees en vis en soms ook zonder zuivel. Daar hoort het zelf kweken van wat je lekker vindt natuurlijk ook bij!

In de afgelopen jaren heb ik 3 succesvolle kookboeken gemaakt, een populair kookatelier gerund en culinaire producties ontwikkeld voor magazines als Seasons. Dat laatste doe ik nog steeds met veel plezier, net als het bedenken van lekkere recepten en het schrijven van inspirerende artikelen voor op dit blog.

Eigen praktijk

Naast mijn werk voor Greendelicious ben ik nu ook gestart als gecertificeerd natuurcoach vanuit mijn eigen praktijk. Ik begeleid mensen die op zoek zijn naar meer balans in hun leven en bied met workshops en online cursussen inspiratie om thuis te komen in jezelf.  

Net als bij Greendelicious zet ik de natuur ook in dit werk actief in. Omdat ik zelf heb ervaren hoe krachtig en helend dat is. Mensen komen bij mij omdat ze weten dat ik hen -geholpen door de natuur- weer in contact kan brengen met hun intuïtie. Zodat ze kunnen gaan leven vanuit hun eigen ware natuur.

Mijn praktijk draagt mijn eigen naam en heeft als pay-off ‘Living your true nature‘. Kijk op je gemak eens rond op mijn website om kennis te maken met wat ik jou kan bieden. Je bent van harte welkom! Wie weet tot binnenkort.

info@greendelicious.nl
06 – 206 137 62

Copyright portret Natascha hierboven en in sidebar: Juliëtte van Eijsden

Mijn nieuwste recepten & kweektips