Stillevens

“Ik kook niet alleen met groenten, kruiden, fruit en bloemen van het seizoen, ik maak er ook mijn stillevens mee”.

Van tijd tot tijd leg ik met mijn camera stillevens van groenten, kruiden, eetbare bloemen en fruit van het seizoen vast, zoals de Hollandse meesters dat in hun tijd met olieverf op doek deden. Ik publiceer de werken op mijn Instagramaccount. Deze stillevens zijn, naast het ontwikkelen van recepten, foodstyling- en fotografie, een andere creatieve uiting van mijn liefde voor groenten, kruiden, fruit en (eetbare) bloemen. Vanuit dezelfde passie fotografeer ik ook bomen – in mijn ogen bijzondere en magische wezens, met een heel ander levenstempo dan wij mensen.

Hahnemühle en dibond

Alle foto’s zijn in beperkte oplage te koop (limited edition). Ik laat de foto’s hoogwaardig drukken op Hahnemühler papier of op dibond (aluminium). Ook een uitvoering op dibond achter acryl voor echte museumkwaliteit is mogelijk. Van elke foto worden er maximaal 5 verkocht.

Beschikbaar werk en stillevens op maat

Ik heb momenteel onderstaande werken beschikbaar (klik op de foto’s om ze te vergroten). Op verzoek (en volgens mijn planning) kan ik een stilleven op maat voor je maken (met groenten, kruiden en/of fruit van het seizoen in een bepaalde kleur). Interesse? Mail mij voor prijzen en afmetingen: info@greendelicious.nl.

Beschikbaar werk


Tribute (2018) – in staande uitvoering
Klik op de foto om te vergroten


Strawberries (2017) – in vierkante of liggende uitvoering
Klik op de foto’s om ze te vergroten

  


Friends (2017) – in vierkante of staande uitvoering
Klik op de foto’s om ze te vergroten

  


Joy I (2017) – in vierkante of staande uitvoering
Klik op de foto’s om ze te vergroten