Samenwerken

Een artikel met inspirerende vegetarische gerechten van het seizoen? Hulp bij het ontwikkelen van een eigentijdse menukaart met vooral groente op het menu? Een groenere merkpositionering? Styling en/of fotografie van jouw gerechten?

Ik werk samen met restaurants, magazines en andere zakelijke opdrachtgevers aan verschillende opdrachten:

  • receptontwikkeling, foodstyling & foodfotografie (specialisme groenten/kruiden/fruit/eetbare bloemen van het seizoen)
  • ontwikkeling groene / culinaire reportages van A tot Z (voorbereiding, tekst en beeld)
  • bedrijfsfotografie (horeca: interieur restaurant inclusief foodfotografie tbv social media)
  • advies bij ontwikkeling groenere menukaart
  • advies bij duurzame(re) merkpositioneringen
  • algemeen communicatieadvies ten aanzien van inzet sociale media, vormgeving website, nieuwsbrieven, inzet media

Met een gedegen achtergrond in communicatie en marketing ben ik voor mijn opdrachtgevers van vele markten thuis:

  • meer dan 20 jaar ervaring in strategische communicatie en hands on uitvoering
  • bedenker Greendelicious en positionering als hét merk voor vegetarisch koken met (zelf gekweekte) groenten, kruiden, eetbare bloemen en fruit van het seizoen
  • culinair auteur van drie succesvolle, vegetarische kookboeken (uitgeverij Gottmer/Becht)
  • in Groot Brittannië opgeleid tot veggie chef + grondige kennis van alle vegetarische wereldkeukens
  • foodstyliste & -fotografe (kookboeken, foodproducties in magazines)
  • Van 2014 tot 2017 eigenaar van kookatelier in een oude bollenschuur in Voorschoten
  • gedegen kennis van de seizoenen en kweekmethoden van groenten, kruiden, fruit en eetbare bloemen

Ik werk graag informeel samen en help mijn opdrachtgevers met allerlei uitdagingen op het vlak van een groenere en gezondere lifestyle zonder vlees en vis of zelfs zonder zuivel (vegan).

Interesse? Ik maak graag kennis tijdens een persoonlijke afspraak en ben benieuwd naar jouw uitdaging! Mail: info@greendelicious.nl .