Stillevens

Ik kook niet alleen met groenten, kruiden, fruit en bloemen van het seizoen, ik maak er ook mijn stillevens mee.

De foto’s publiceer ik op mijn Instagram-account en zijn in beperkte oplage te koop.

Oude meesters

In feite waren de oude meesters de eerste foodstylisten. De kleuren, vormen, het licht, de details…. ze waren niet alleen meesters in het schilderen daarvan, maar ook in het stylen. Ik kan als foodstylist anno 2017 nog veel leren van de composities van de oude meesters! Ik maak de werken in afwisselend formaat en gebruik steeds weer andere groenten, bloemen, wilde kruiden of fruit. Het is maar net hoe op dat moment mijn inspiratie stroomt.

Wijze bomen

Ik maak ook foto’s van de natuur, vaak van bomen. Ik voel een diepe verbondenheid met onze planeet en als kind had ik al een fascinatie voor planten. Ik ervaar hen als levende wezens die in een heel andere dimensie zijn dan wij mensen, maar je kunt wel op hun golflengte afstemmen als je daar voor open staat. Grote, oude bomen bijvoorbeeld, hebben een enorme wijsheid in zich. En als je daar gevoelig voor bent, dan weet je wanneer je kamerplanten water of voeding nodig hebben en of ze op de meest gunstige plek in huis staan. Ze laten je dat weten. Als je het leuk vindt hier meer over te lezen, klik dan hier voor een interessant artikel uit de New York Times en hier voor een geweldig boek van Peter Wohlleben over deze materie. Mijn bijzondere relatie met de natuur visualiseer ik in mijn natuur-stillevens. Licht speelt ook in dit werk weer een belangrijke rol.

     

Hahnemühle en dibond

Alle foto’s zijn in beperkte oplage te koop. Ik laat de foto’s hoogwaardig drukken op Hahnemühler papier of op dibond (aluminium). Ook een uitvoering op dibond achter acryl voor echte museumkwaliteit is mogelijk. Van elke foto in elke afmeting op elk materiaal worden er maximaal 5 verkocht.

Ik publiceer mijn werk op mijn Instagramaccount. Interesse? Mail mij gerust voor prijzen en afmetingen: info@greendelicious.nl.